Wednesday, December 21, 2011

Let them be your Secret Santa!:)

Maga alá temetett a lakás és a költözés, de azért gyorsan nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Nektek kedveskéim!:)
Készüljetek az Ünnepre helyettem is, süssetek sütit, teázzatok a fotelban könyvvel, csomagoljatok ajándékokat, csempésszetek bele valami kézzel készítettet is:))
Ígérem hamarosan írok rendszeresen sok mindenről, de addig is itt vannak ezek a fickók tőlem Nektek:))




3 megjegyzés:

  1. Neked is nagyon boldog karácsonyt! :-) (már csak két nap! úgy várom, mint egy gyerek :-D )

    ReplyDelete
  2. Köszönöm:) Megy már a nagy készülődés? Nálatok milyen a Karácsony?

    Nálunk kissé kaotikus lesz, mivel 23-án költözünk át az új helyre a párommal, de fánk már van legalább:D Csak azt a ráérős linzer sütős-díszítős készülődést hiányolom. Volt/van helyette bútor legózás, dobozolás, pakolás:D Nem a legideálisabb:)

    ReplyDelete
  3. Igen, már megy - ajándékokat most csomagoltam délután meg bevásároltam a kajákhoz, aztán holnap folytatom a nagyatakarítást, szombaton meg indul a sütés-főzés :-)
    mi a 24.-ét kettesben szoktuk tölteni párommal (plusz a cicákkal :-D ), aztán másnap nálunk vendégeskednek a szülők, harmadnap pedig a nagyszülőket látogatjuk, szval elég mozgalmas :-)

    Hú, az nem semmi :-) emlékszem, mi három éve december tizenakárhanyadikán költöztünk, és karácsonykor még alig volt valami kipakolva - meg egy csomó bútorunk is hiányzott még (pl. kanapé :-D ), szval ismerős nagyjából a helyzet :-) Akkor még pluszban kitartást a költözéshez :-) de legalább a lényeg már megvan ;-)

    ReplyDelete

 

Olvastár Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang