Friday, July 13, 2012

Ilyen lesz a The Indigo Spell (Richelle Mead - Bloodlines 3) borítója

Nem rég tette közzé Richelle Mead ezt a képet a facebook oldalán, még nem a végleges változat, de igen közel jár hozzá.
Még akkor örülnék ettől is jobban, ha kiderülne, hogy mikorra várható a megjelenés, mert egy hete olvastam ki a Golden Lily-t, és viszket a kezem még több Sidney és Adrian után.
Borító egyébként szépséges, csakúgy mint az előzőek. Vajon ki lehet az a tetkós arcú szőke fickó? És a másik?

6 megjegyzés:

  1. Szerintem az a másik Adrian akar lenni, nem?
    Wow, akkor jó volt a második rész? Mondd, hogy jó volt, kérlek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A másik Adrian?Én szőkének vizualizálom Adrian, még akkor is ha világosbarna elvileg, meg persze sokkal szívdöglesztőbbnek:D Inkább Eddie-s esetleg azzokkal markáns vonásokkal, bár nem tudom.

      Jó volt a Golden Lily, bár nem jobb mint az első rész. Annyira bírtam a Sid-Adrian részeket, hogy csomó mindent felesleges maszlagnak éreztem, és kissé kiszámíthatónak, de ettől függetlenül alig várom az új részt, amire tuti kell egy évet várni, ha nem többet:(

      Delete
    2. Én Eddie-t úgy képzelem, mint a másik tetkós srácot a képen :D
      Szőkének? :D Hát képzeletbeli Adrianom sokkal kócosabb és jóképűbb, és lazább, mint ez a srác, barna hajjal, bár nekem Sidney sem ennyire... ilyen.
      Annyira vicces amúgy, hogy az első végén még csak titokban sugdolóztunk,hogy akkor Sid Adriannal, most meg már ez nyílt titok. Persze oké, kiszámítható volt, de akkor is, áh, miért nem tudom én ezt olvasni, már a Golden Lilyt. Posztolni fogsz róla?

      Delete
    3. Némileg meglepő igen, bár elég nagy huza vonára számíthatunk úgy érzem. Sidney-t megölelném, aztán belerúgnék, csak úgy figyelmeztetőleg, hogy ne merjen elbánni Adriannal:)

      Le vagyok maradva posztírásilag 3 könyvvel, de lehet előre veszem a Golden Lilyt, nehogy elfelejtsem a lényeget. Az a baj, hogy mindig meg kell várnom az ihletet:)

      Delete
    4. Nekem is vannak ilyen időszakok, ihlet nélkül nem is írok semmit :D Az nem baj, én szeretem a huza-vonát.

      Delete
    5. és ez jóféle huzavonának néz ki, és én már sejtem mi lesz ennek a sorozatnak a főcsapása ezután, és tetszik az ötlet, nagyon is:)

      Delete

 

Olvastár Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang