Tuesday, January 15, 2013

Átkozott balszerencse hamarosan átvehető...

...mindenkinek melegen ajánlok egy kötetre valót;)

Nagyon jól időzítve olvastam el Gaura Ágnestől a Vámpírok Múzsáját, mert jön a második rész, sokkal hamarabb mint azt reméltem; Átkozott Balszerencse névre hallgat.

Egy közönséges halandó a vámpírok kitüntetett figyelmét, a hirtelen haragú és goromba főnököt és az állandó életveszélyt is átoknak tartaná, ám Borbíró Borbála számára mindez a hétköznapi élet része.
Amikor azonban Magyarország egyetlen még aktív szolgálatban lévő vámpírológusa szégyenszemre vérszívók és vérmedvék védelmére szorul, hogy ne váljon a saját ügyetlensége áldozatává, és egy jövőlátó médium már napi szinten próbálja rábírni, hogy meneküljön, kénytelen beismerni, hogy valami nincs rendben körülötte. Ráadásul már a főnöke taplóságában sem bízhat – Attila kezd egyre különösebben viselkedni.
Peche mindenkinek lehet. Ilyen mérvű balszerencsét azonban csak egy átok okozhat. Elkezdődik a versenyfutás az idővel, és Bori túlélési esélyei egyre halványulnak – ám felvágott nyelvére a végsőkig számíthat...
Magyar nyakba magyar szemfog!
Jófélének ígérkezik a folytatás, a borító újfent Sánta Kira munkáját dicséri, nekem tetszik ez az egyszerű design a szépséges rajzzal alatta. Attilát nagyon hasonlóan képzeltem el, persze inkább az elmaradhatatlan öltönyben:)


Megjelenés: 2013. január 22.
Terjedelem: 384 oldal
Kiadó: Delta Vision
Előrendelhető itt 2243.- guruló Magyar Forintért

2 megjegyzés:

 

Olvastár Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang